Категории

Съвместими консумативи

 

Continuous Ink Supply System (CISS)

Система за непрекъснато подаване на мастило (СНПМ) 

Вие може да спестите до 95% (20-30 пъти по-малко) от цената за печат,   използвайки  системата за непрекъснато подаване на мастило (СНПМ) в сравнение с оригиналните  касети!

Системата за непрекъснато пoдаване на мастило  се състои от три части: касета/ с качества на оригинална/, съд за мастило и тръбички. Мастилото постъпва от съда към касетата с помощта на тръбичка. По този начин не е необходимо много често да си купувате оригинални касети, а и спестявате пари и време! Веднъж закупили системата за непрекъснато подаване на мастило (CISS), след това само доливате съответния цвят мастило в резервоара на системата.

Ако вече имате мастиленоструен принтер и искате да си спестите купуването на скъпи касети, чието мастило бързо се изчерпва. Тогава трябва да поръчате система за непрекъснато подаване на мастило(CISS)! www.printink-bg.com/snpm   Инсталацията на системата за непрекъснато подаване на мастило (CISS)  е БЕЗПЛАТНО  и отнема само 10-20 мин. След направената инсталация, заедно с представител от нашия сервиз ще проверите нейната ефективност и предаване на цвета.

По този начин ние изключваме всякакви рискове, които могат да сe появят по време на инсталирането на системата за непрекъснато подаване на  матило (СНПМ). В случай на фабричен дефект, което рядко се случва, ще заменим системета или ще ви възстановим сумата.

Ако сте решили да си купите устройство 3 в 1, принтер или плотер със система за непрекъснато подаване на мастило  (CISS) /презареждащи се касети, или искате  да си набавите системата за непрекъснато подаване на мастило , презареждащи  се касети, фото хартия или мастило - то посетете нашия онлайн магазин на www.printink-bg.com .

Powered By OpenCart
CISS, принтери, мастила и консумативи | printink-bg.com © 2018
Всички права запазени