Категории
Промоции
Brother HL-4140CN Colour Laser Printer
681.54лв. 606.09лв.
Brother HL-5470DW Laser Printer
648.69лв. 584.00лв.
Canon i-SENSYS LBP6670dn
474.28лв. 442.35лв.
Canon i-SENSYS LBP6680x
660.66лв. 615.83лв.
Canon i-SENSYS LBP7018C
288.00лв. 270.12лв.

Мастило

Мастило

Мастило на багрилна основа: Мастило на багрилна основа или така нареченото „фото мастило” е произведено с багрила на водна основа. Те се отличават с добро предаване на цветовата гама при печат, освен това цента на мастилото на багрилна основа е приемлива. Багрилното (фото) мастило не съдържа твърди частици, то е в течно състояние. Тоест багрилното мастилото е смес от течности.

Пигментно мастило:  За разлика от мастилото на багрилна основа, твърдите частици се използват като оцветители в пигментното мастило. Пигментното мастило е водоустойчиво и има по-висока издръжливост в сравнение с мастилото на багрилна основа.Предаването на полутоновете (сенките) е по-различно. Цената на пигментното мастило е по-високa в сравнение с мастилото на багрилна основа.Пигментните мастила са оцветени с твърди частици ,които имат характеристиките на твърдо тяло – като обем, диаметър и др. Пигментните мастила са с твърди частици, с размер по-малък от 0,1 микрона.

Сублимационно мастило: Сублимационното мастило или така наречено „пречистено мастило” е водоустойчиво и копията са дълготрайни на всякакъв вид повърхност. Независимо на каква повърхност печатате, няма да избледнее дълго време. Но за тази цел пречистеното мастило трябва да е с много добро качество.Със сублимационното мастило, което предлагаме  можете да печатате върху всички твърди повърхности (чаши,тениски и др.) 

Ултра хромирано мастило: Ултра хромираното мастило се характеризира с отлично предавана на цвета при печат.  

Екосолвентно мастило: Екосоловентното мастило се използва за изработването на външна реклама, също и при отпечатването на домашни снимки.

Подробно

Powered By OpenCart
CISS, принтери, мастила и консумативи | printink-bg.com © 2018